Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Babies incoming!

Playground Ponies kasvattaa hiljaisella, itseä inspiroivalla tahdilla siis valjakkopainoitteisia shetlanninponilapsia, joista saa toki ihan vain takapihan seuralaisen tahi miksei ratsastuskoulun maskottinassuakin. Kasvatustoiminta pyörii lähinnä tilareiden sekä oman tarpeen että satunaisten teemamyyntien varassa, joten mitenkään tusinatuotantoa ei tämä kasvattelu ole. Mahdollisista tilausvarsoista voi kysellä vieraskirjassa, keskustassa ja sähköpostilla lisää.

myyntiehdot

» varsa rekisteröidään mahdollisimman pian VRL:län hevosrekisteriin, kasvattajanimeksi Playground's tai PGP, kasvattajaksi PLAY1742
» kasvatin kuollessa sille tehdään muistosivut / sivut tallennetaan johonkin palvelimeen
» en hengittele niskaan tai pyydä ponin elämältä paljon; teet tai jätät tekemättä sillä tahdilla kuin tuntuu. Mikäli varsan sivuilla ei ole puoleen vuoteen kuitenkaan mitään elämää eikä omistaja vastaa sähköpostiviestiini, on minulla oikeus ottaa kasvatti takaisin - seinäruusuiksi ne eivät lähde.
» jos kasvatti ei enää inspiroi ja haluat myydä / kuopata sen, tarjoathan sitä ensisijaisesti takaisin. Sama homma mikäli lopetat virtuaaliharrastelun. Tämän jälkeen mikäli emme ota sitä takaisin, sen voi rauhassa laitella etiä päin, mutta ilmoitelkaa muuttuneet sivut / muistosivu. 

 

vuosi 2018

skp.nimi isä emä omistaja
o Playground's Jack O'Lantern
o Playground's Spooky Scary Sceletons
t Playground's Peach Polka Frosting
Conny Djärv
Mooncloud's Ferninand
Moon's Last Frost
Parmesan Romance
Huovilan Zyrah
Huovilan Pandora
VRL-08179
VRL-14085
VRL-14085

 

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©2019 Playground Ponies - suntuubi.com