Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Christmas dreams come true

this year, santa wrapped some fluffy gifts!

Tänä vuonna pukinkonttiin livahti pehmeitä ja pörröisiä poninkokoisia paketteja jaettaviksi kilteille ponitytöille! Playgroundin jouluvarsamyynnistä löytyy monipuolisia, persoonallisia shettisvauvoja kaikkeen käyttöön ja näyttöön, hae siis omasi poes ennen kuin joku toinen vie kotiin oman leikkikenttäilijänsä!

 

myyntiehdot

» varsa rekisteröidään mahdollisimman pian VRL:län hevosrekisteriin, kasvattajanimeksi Playground's tai PGP, kasvattajaksi PLAY1742.
» kasvatin kuollessa sille tehdään muistosivut / sivut tallennetaan johonkin palvelimeen.
» en hengittele niskaan tai pyydä ponin elämältä paljon; teet tai jätät tekemättä sillä tahdilla kuin tuntuu. Mikäli varsan sivuilla ei ole puoleen vuoteen kuitenkaan mitään elämää eikä omistaja vastaa sähköpostiviestiini, on minulla oikeus ottaa kasvatti takaisin - seinäruusuiksi ne eivät lähde.
» jos kasvatti ei enää inspiroi ja haluat myydä / kuopata sen, tarjoathan sitä ensisijaisesti takaisin. Sama homma mikäli lopetat virtuaaliharrastelun. Tämän jälkeen mikäli emme ota sitä takaisin, sen voi rauhassa laitella etiä päin, mutta ilmoitelkaa muuttuneet sivut / muistosivu.

 

varsa 1. 

Playground's Christmas Rum / Gingerbread/Cinnamon Shot
pitkäsukuinen ori/tamma, ktk-kelpoinen
Välähdyksen Tenho KTK-II x Huovilan Zyrah KTK-I
syntymäaika 12/18

Varsa nro ykkönen on piparintuoksuinen drinksuponi mielen nostatteluun. Emänsä tavoin kyseessä on oman elämänsä hallitsija, jolle kelpaa luonnollisesti paras rahalla ostettava rehu ja pitkät hemmottelulässyttelysessiot. Seurankipeä pörröinen vauveli tavoitteellisempaan kotiin - tästä saa nimittäin irti taatusti valjakkoajon parissa vaikka vaativaankin tasoon asti, jos vain on hieman armollisempi ajettava isänsä tavoin. Laitetaanko siis pakettiin pieni piparidrinkki?

 

varsa 2. 

Playground's The Nutcracker / Polar Express / Buddy The Elf / Christmas Carol
3-polvinen ori/tamma
Wyat One In A Melon ktk-kelpoinen 3 Star Prospect x Adelaide LAC KTK-II
syntymäaika 11-12/18

Jouluun kuuluvat olennaisena osana elokuvat - siksipä meiltä löytyy ihastuttavan humoristinen, tapahtumarikas varsa leffafriikin iloksi! Varsan kanssa onkin tiedossa taatusti yli-iloisia joululaulupäiviä ilman synkkiä draamoja. Isältään reippaasti asennetta napannut pienokainen on taatusti hieman menevä paketti emänsä terävyydellä varustettuna. Person pörröponin kanssa onkin hyvä laittaa joululeffa pyörimään ja popparit kulhoon, eikö vain?

 

varsa 3. 

Playground's Frozen Berry / Christmas Berry / Christmas Red / Cinnamon Perfume / Cinnamon Scented
pitkäsukuinen tamma
Maybecks Mulberry ktk-kelpoinen x A.D. Candy Perfume ktk-kelpoinen
syntymäaika 12/18

Myös Playgroundissa herkutellaan jouluna! Tästä siis kotiin ihana tumma pörrökasa herkullisella nimellä ja ainutlaatuisen väkevällä temperamentilla höystettynä - mikäli tulee enemmän isäänsä. Emä puolestaan pehmittää pakkaa mutkattomuudellaan ja unisuudellaan. Kirpeän freesistä varsasta saa myös tulevaisuudessa toivottavasti kantakirjattavan vanhempien kautta. Eli ei kun ponivarsa pukinkonttiin ja kotiin herkuttelemaan!

 

varsa 4. 

Playground's Jingle Bell Rock / Last Christmas / Santa Baby / Baby It's Cold Outside
2-polvinen ori/tamma
Maybecks Cordé (VIRMVA) Ch KTK-I VVJ-I ChDR x Lily's Little October Gold 3 Star Prospect
syntymäaika 11-12/18

Sulosävelet taitava ponivauva tästä pakettiin! Lapsukainen nimittäin on äänekäs, sulava ja pirteä pakkaus täynnä virtaa ja pääasiassa hyviä käytöstapoja, ja radalla into tulee taatusti korjaamaan siinä, missä taidot loppuvat. Emä lähtee kantakirjaan jos/kun saa kelpoisuuden. Mikäli tallisi tuntuu siis kaipaavan joululauluja, on varsa nelonen omiaan juuri teille!

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©2019 Playground Ponies - suntuubi.com