Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Wyat One In A Melon

virtuaalihevonen - a sim-game horse

musta shetlanninponiori, 101cm korkea
syntynyt 09.06.2018, 5v - 6v 09.12.2018
painoittunut valjakkoajoon tasolla noviisi
kasvattanut Wyat Shetlands / VRL-10382
omistajana Playground Ponies / VRL-14618
rekisteröity VH18-017-0421

kantakirjakelpoinen
3 Star Prospect

Meloni - Muisku, Muiskunen, mitä sille ikinä ehtii keksimäänkään - on poniori. Paino molemmilla sanoilla - se on poni ja orimainen semmoinen, isoegoinen pörhistelevä riikinkukko. Hormonihirviö musta wyattilainen onkin komea ilmestys, ihmisten kanssa onneksi kaikesta kukkoilustaan ja esittelystään huolimatta ihmisiä kohtaan kiltti, hurmaava shetlanninponi just semmossa paketissa, josta tykätään.

Hoitaessa Meloni ei kyllä tuo esiin parhaita puoliaan. Meloni karkaa harjan alta, juurtuu jaloistaan kiinni maahan. Meloni jykertää riimunarua, Meloni muiskauttaa hampaiden kanssa persposkista. Meloni tekee oikeastaan ihan kaikkea, mitä voi keksimällä keksiä, ja jopa keksimättömänkin. Mustan ponin kanssa tarviikin reilusti rohkeutta, samankaltaista jääräpäisyyttä sekä itsekeskeisyyttä, että sen kanssa saa hommat luistamaan - ja monesti tämäkin on ihan tähtien asennosta, tuulensuunnasta ja sen omista valonväläyksistä kiinni. Talutellessakaan ei arki sen helpommaksi muutu; pojankloppi tempoo joka suuntaan yhtä aikaa, pysähtyy äkkiseltään ja muuttuu patsaaksi, tai esittelee hienoimmat pystyynnousunsa siihen hetkeen asti. Mikäli Melonin saa kulkemaan suht suoraan kohti menosuuntaa, voi palkita itseään pullalla kahvin kanssa. Matkalla saa kuitenkin varautua turhaan pörhistelyyn sekä isotteluun muille oreille, sekä ponin keimailuun tammoille, joiden kylmänviileä vastakaiku ei poniorin tuntemuksia viilennä.

Valjakkoponina Meloni on kyllä komea - kaikin puolin. Kauniit, rohkeat ja koreat liikkeet, ryhdikäs eteneminen, sulavia käännöksiä... Kärryiltä käsin orin kanssa touhuilukin tuntuu helpottuvan, liekö se tietää valjaat nähdessään, että nyt tehdään ja esitetään oikein kunnolla, vai onko kenties vain jossain sisällä suomalainen työmies, tiedä häntä. Meillä wyattilaisen yhteistyönhaluisuus on kuitenkin otettu kyseenalaistamatta vain vastaan. Poni vastaa herkästi ohjalle, pysyy käpälissä ja raippaakaan ei useasti tarvitse edes mukaan ottaa. © VRL-14618

 


sukutaulu

 

i Once & Future King Dei KTK-II 2 Star Prospect

ii Arise Sir Ryan Dei KTK-III x ie Berries & Queens Dei KTK-II

iii Samuel VIR MVA Ch KTK-III SHLA-I VVJ-I x iie Tsaminamina v.d. Zambo VIR MVA Ch KTK-II x iei Rafael Empire VIR MVA Ch KTK-II x iee Blueberry Hop VIR MVA Ch KTK-I YLA2

Wyat Ice Cream Socialism KTK-III Sch-RD 2 Star Prospect

ei Mangon Diamond Dust x ee Blushing Bride MO KTK-III KRJ-I 2 Star Prospect

eii Hassan Dust KTK-II x eie Mossbank Dim Light x eei Riverside Bellboy x eee Maywell Cecilia

tarjolla 3-polvisille shetlanninponitammoille.
o/t. nimi / synt. 00.00.0000 / emä / omistaja


kisakalenteri

rotunäyttelyt 07.07.2018 Valyrian Shetlands / tuomari EmmiN. / IIIp, 08/08, +1p laatisarvosteluun

VVJ 03 sijoitusta

11.10.18 kutsu / noviisi / 05/30
15.10.
18 kutsu / noviisi / 03/30
30.10.18 kutsu / noviisi / 03/30


päiväkirja

00.00.0000, merkintä, kirjoittaja

tekstit.

 

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©2019 Playground Ponies - suntuubi.com