Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lilymoor Hector

virtuaalihevonen - a sim-game horse

rautiaankimo shetlanninponiori, 100cm korkea
syntynyt 14.10.2018, 4v - 5v 14.12.2018
painoittunut valjakkoajoon tasolla vaativa
kasvattanut Lilymoor / VRL-01441
omistajana Playground Ponies / VRL-14618
rekisteröity VH18-017-0569

kantakirjakelpoinen

Kimo poniori, kaunis nimi ja erikoinen suku? Kyllä kiitos! Niinpä Lilymoor Hector - joka luonnollisesti jäi Hectoriksi - haettiin Briteistä kylmään pohjolaan, ja täytyy tuumailla, että myyntipuheessa mainostettu varsa on osoittautunut juuri niin uteliaaksi ja herttaiseksi paijailusieluksi mitä lupailtiin. Hector on nimittäin erittäin perso huomiolle (ruoan ohella), ja sen mielestä onkin aina niin kertakaikkisen ihanaa nähdä ihmisiä, että oodit pitää oikein hirnua ilmoille. Aamutallilaiset yleensä saavatkin kuunnella tätä iloista kiljumista sitten läpi askareiden, sillä kimo muistuttelee mielellään olemassaolostaan. Monesti vitsaillaan vielä päälle, että jos Hector olisi mikä tahansa muu eläin kuin poni, se olisi uskollinen, silmissä palavan ihailun kantava koira, joka kulkee mukana kaikkialle välillä vieraita nuuskien ja ojanpohjia tutkiskellen.

Tarhalle kävellessä voipi jo kuulla jälleen Hectorin ikonisen riemukiljunnan - jes ihmisiä, se taitaa ajatella jo kilometrin päästä. Kimo nimittäin porhaltaa ensimmäisenä portille seurasta ilahtuneena vaikka tarhaapa tuo toisten orienkin kanssa ongelmitta. Siinä sitä sitten saa aikansa rapsutella ja juoruilla ponin kanssa sen höristessä päivänsä tapahtumia pää sylissä. Kiinnihän orin saa sitten samoilla tulilla, ja useasti kannattaa portin kanssa sählätessä varautua vielä Hectorin "adios, meikäpoika vaihtaa seuraa!" -hirnuntaan tarhatovereilleen. 
Taluttaessa Hector on kaikin puolin helppo, mitä nyt semmoinen utelias sielukas eläin, jonka täytyy päästä tutkimaan kaikki tiellä ja tienvierellä olevat ja kulkevat. Mikään ei kimoa ei ole tähän mennessä pelotellut, vaikka vastaan on tullut suurissa määrin viriteltyjä mopoja sekä naapurin juoppoisäntä. 

Hoitaessa Hectorin kanssa kaikki sujuu kyllä hyvin, kunhan muistaa sitoa orin kiinni - muuten ei hommasta tule mitään ponin alati jatkuvan paijailun vuoksi. Se niin mielellään vaan halailisi ja nuoleskelisi ja tutkisi harjapakkiaan ja karsinan nurkkia. Sidottuna kimo on jo huomattavasti hallittavampi ja kaviotkin oikein kiltisti nostava paketti.

Ratsulinjoistaan huolimatta Hector on osoittanut taitonsa valjakon parissa yhtä hyviksi emänsä kanssa. Alusta asti mukana menossa oleva iloinen ja ryhdikäs kimo porhaltaa tukka putkella kärryjen kanssa vaikka ja minne ja miten päin vaan sen tahtookaan kulkevan! Hector onkin oikea unelma ajaa sen vastatessa ohjille herkästi ja tehdessään herkkymätöntä yhteistyötä taaksepäin haaveillen, sillä miellyttämishalu on kova. Hectoria onkin yhtä ilo seurata vierestäkin katseltuna, sillä pontevat ja rytmikkäät askeleet omaava eteenpäin lipuva kimo reippailee tiensä kaikkien sydämiin. © VRL-14618


sukutaulu

 

i Edward MO KTK-II SHLA-II KRJ-III

ii Sammytoe Edgar KTK-II x ie Bloom Calanthe VIR MVA Ch KTK-II SHLA-II YLA1

iii Sir Eric x iie Sammytoe Celena x iei Rubert IV x iee Bloom Carente

Mangon Fairlie KTK-III

ei Kuuhaman Hile x ee Papenbeeks Fliss 

eii Appletree's Grizzly x eie Kuuhaman Briljantti x eei Washington Tunes x eee Papenbeeks Fleur

tarjolla 2-polvisille shetlanninponitammoille.
o/t. nimi / synt. 00.00.0000 / isä / omistaja


kisakalenteri

näyttely 00.00.0000 paikka / tuomari / tulos

VVJ 00 sijoitusta

00.00.18 kutsu / noviisi / tulos


päiväkirja

00.00.0000, merkintä, kirjoittaja

tekstit.

 

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©
Playground Ponies on virtuaalitalli, ja kaikki sen henkilöt, ponit ja tapahtumat ovat fiktiivisiä. / Playground Ponies is a sim-game stable, and none of the people, ponies and events are real.

©2019 Playground Ponies - suntuubi.com